Prepelite comenzi online, adica Prepelite Sanatatea ta, ferma Quail din IASI cu punct de desfacere in  Bucuresti este cel mai rapid, simplu si convenabil mod de a avea oua de prepelite proaspete si foarte bune pentru sanatatea ta, livrate chiar la usa casei tale sau la birou. Desigur, ouale de prepelita se gasesc si in supermarketuri. De ce ar trebui sa comand prepelite si oua de prepelita online prin acest magazin?

Exact! Foarte buna intrebarea si noi suntem aici sa va raspundem. In supermarketuri marea bataie este pe pret si nu pe calitate sau prospetime. Mereu sunt cautati furnizori care sa ofere o viata cat mai lunga la raft a produselor si un ambalaj cat mai atractiv. Noi, la ferma Quail, suntem un pic mai traditionalisti. Suntem romani crescuti la tara, mari iubitori ai gastronomiei locale, oameni care aleg cu mare grija mancarea pe care o pregatesc in propria bucatarie, pentru propria familie pe care o iubim foarte mult.

Acum multi ani am avut ideea de a deschide aceasta ferma de prepelite din iubirea mea pentru animale si pentru pasari, din popularitatea foarte crescuta a acestor alimente magice in America, unde am fost in vizita la fratele meu si pentru ca am vazut chiar pe mine si la sotia mea imbunatatiri vizibile ale sanatatii dupa doar 3 saptamani de mancat oua de prepelita si carne de prepelita proaspata, din ferma noastra, crescute chiar de mana noastra, cu dragoste, grija si pasiune.

prepelite comenzi online, oua de prepelita online

Gustul carnii este cu totul altul atunci cand iei carnea proaspata si nu congelata de foarte multe ori.

Gustul oualelor este cu totul altul cand stii ca la ferma sunt oameni care au grija de aceste pasari, care le hranesc asa cum trebuie si le iubesc nespus de mult. Da, nu vindem in marile supermarketuri si nici nu ne dorim sa oferim oua de prepelita cu termen de valabilitate 2 luni de zile. Focusul nostru este pe oua de prepelita de calitate cu livrare la domiciliu, foarte proaspete si delicioase! 

Ne dorim sa avem o afacere mica, insa foarte sustenabile, iar magazinul online de comenzi online prepelite si oua de prepelite ni s-a parut o modalitate perfecta sa cream o mica comunitate de oameni interesati cu adevarat de sanatatea lor, de mediul inconjurator, de gustul mancarii si de a sustine micile afaceri create din pasiune.

Este un vis devenit realitate sa putem sa livram pentru voi, pentru familiile si copiii vostri, cele mai bune si proaspete oua de prepelita, dar si carne de calitate superioara. Pentru noi este extrem de important ca am ajuns in acest punct, ca putem sa impartasim cu voi din pasiunea si cunostintele noastre si ne bucuram tare mult cand avem clienti noi, multumiti! 

Nu ezitati sa intrati in contact cu noi:

Pe Facebook: Prepelite online, ferma Quail 
Telefonic: 0768 557 112
Veniti pe la ferma: str. Amintirii nr. 12, Bucuresti