Ouale de prepelita sunt foarte bine cunoscute pentru efectele lor benefice. Desi unii spun ca este doar marketing, eu va pot marturisi din experienta personala a mea si a sotiei mele ca ouale de prepelita sunt chiar un tratament magic, foarte bune pentru sanatate, longevitate si vitalitate. Vrei sa afli mai multe despre oua de prepelita tratamente? Continua sa citesti acest articol de la ferma de prepelite Quail!

Denumire: Oua de prepelita

Nutrienti din oua de prepelita: Cupru, Magneziu, Zinc, Amino acizi, Cenusa, Calciu, Carbohidrati, Colesterol, Omega 3, Omega 6, Fosfor, Proteine, Potasiu, Vitaminele A, B, D, E, K, Apa

La ce este bun oul de prepelita: AntiCancer, Sters, Indigestie, Hipertensiune, Colesterol, Infectii, Gastrite, Alergii, Eczeme, Obezitate, Ulcer, Tuberculoza, Alzheimer, Libido

Citeste si: Prepelite comenzi online, de ce nu vindem in supermarketuri si vindem oua de prepelita doar online

oua de prepelita, comanda online oua de prepelite

Ouale de prepelita sunt bune pentru sanatatea noastra! Ele contin un nivel ridicat de antioxidanti care ajuta corpul uman sa lupte cu infectii, diverse boli, chiar si vedere blurata, care poate conduce in timp la orbire. De asemenea, ouale de prepelita contin foarte multa vitamina D, care ajuta la disfunctionalitati ale creierului si decolorarea pielii. Daca ai probleme cu digestia, consuma zilnic macar 2 oua de prepelita si in mai putin de 2 zile te vei regla imediat.

Esti un consumator de oua de gaina? Da, te inteleg si eu eram la fel, pana sa ma documentez foarte bine! Ouale de prepelita contin de 4-5 ori mai multi nutrienti benefici corpului uman decat ouale de gaina. Ouale de prepelita sunt extrem de bune si pentru femeile care tocmai au nascut, crescand productia de lapte la san. Se recomanda a fi consumate si in timpul sarcinii, pentru ca ajuta activitatea creierului fetusului si imunitatea generala a corpului noului bebelus. 

Aceste oua magice nu produc alergii, ba chiar le previn, datorita nivelului ridicat de proteine pe care le contin. Ouale de prepelita nu au si nu pot transmite Salmonella, pentru ca temperatura corpului unei prepelite este mai mare decat a gainii si Salmonella nu poate rezista. 

Comanda oua de prepelita PROASPETE, direct de la ferma, cu livrare direct acasa sau la birou!

Iti recomandam sa consumi zilnic acest aliment magic, cu puteri magice. Poti consuma ouale de prepelita crude (in smoothie-uri sau direct, cu un pahar de apa dupa), fierte, posate, prajite sau la cuptor. 

oua de preplita, tratamente

Bonus tip pentru femei (de la sotia mea) ;)

Daca ai menstruatie neregulata, ia un ou de preplita dimineata, pe stomacul gol pentru o luna de zile. Menstruatia va deveni, dupa acest tratament, regulata si mai putin dureroasa.