Cum se face cura cu oua de prepelita? Ei bine, aceasta intrebare are un raspuns foarte complex pentru ca exista foarte multe tipuri de cure si foarte multe afectiuni / probleme care pot fi tratate cu oua de prepelita in diverse moduri. Specialistii ferma QUAIL au creat pentru tine un set de instructiuni standard despre cum se face cura cu oua de prepelita.

Există mai multe scheme de tratament, în funcţie de vârstă şi de afecţiune. În timpul curelor, se evită consumul de alcool. De obicei, ouăle de prepeliţă proaspete se consumă crude, dimineaţa, în locul cafelei.  Specialiştii recomandă mai multe cicluri de cură de 60, 90, 120 şi 240 de ouă.

cum se face cura cu oua de prepelita

Când este gătit, oul de prepeliţă pierde din valoarea nutritivă şi îndeosebi din cea terapeutică.

Cura de 60 de ouă pentru un interval de 30 de zile. Este recomandată adulţilor şi copiilor cu vârste cuprinse între un an şi 3 ani (zilnic, câte două ouă).

Cura de 60 de ouă pentru un interval de 20 de zile. Este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani (se consumă câte 3 ouă pe zi).

Cura de 90 de ouă pentru un interval de 30 de zile este benefică pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 şi10 ani (câte 3 ouă pe zi).

Cura de 120 ouă pentru un interval de 26 de zile se recomandă adulţilor şi adolescenţilor cu vârste între 16 respectiv 18 ani.

Cura de 240 de ouă în 50 de zile se administrează doar adulţilor.

În primele două zile se iau câte trei ouă pe zi, în ziua a 3-a se iau patru ouă; din ziua a cincea până-n ziua a 48-a, se administrează câte cinci ouă; în a 49-a zi se iau trei ouă, în a 50-a zi-două ouă.

Recomandare BONUS de la specialistii ferma QUAIL:

Cine nu suportă să bea ouăle de prepeliţă crude, să le amestece cu puţină miere, cu suc de fructe sau cu ceai.

Citeste de pe blogul nostru: 

Oua de prepelita, tratamentul magic

Gustari oua de prepelita cu branza de capra

Facebook Oua de prepelita online